Λαζαρίδου Τάνια

Αισθητικός

Γεννήθηκα στις Σέρρες. Αποφοίτησα το 1994 από το 1ο Λύκειο Σερρών με βαθμό 18,5. Στο διάστημα 1995-96 εργάστηκα σαν γραμματειακή υποστήριξη στην ΔΕΥΑ Σερρών.

Το 1996 πέρασα στην σχολή Αισθητικής του ΤΕΙ Θεσ/νίκης απ’ όπου αποφοίτησα με υποτροφία το 2000. Ταυτόχρονα με την φοίτηση στην σχολή μου έλαβα πιστοποίηση για μανικιούρ-πεντικιούρ-ονυχοπροσθετική από τις σχολές Κορμανού (Θεσ/νίκη). Πραγματοποίησα την εξάμηνη πρακτική μου άσκηση στα Medi Jeunesse Σερρών.

Τον Φλεβάρη του 2001 ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στα Lipogen Σερρών όπου εργάστηκα σαν υπεύθυνη Αισθητικός μέχρι και τα τέλη του 2003. Κατά την διάρκεια της απασχόλησης μου εκπαιδεύτηκα σε φωτοαποτρίχωση και εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος.

Το 2004 αναπτύξαμε επιχειρηματική δραστηριότητα δημιουργώντας το DL institute, έναν χώρο που προσφέρει υψηλής ποιότητας παροχές αισθητικής και διατροφής μέχρι και σήμερα. Ταυτόχρονα εργάζομαι και σαν ωρομίσθιος εκπαιδευτικός σε ΙΕΚ, ΤΕΕ, ΕΠΑΣ από το 2003 μέχρι και σήμερα διδάσκοντας μαθήματα σε τμήματα Αισθητικής.

Παρακολουθώ σεμινάρια και συνέδρια ( Beauty Macedonia, Cosmo-estetica κ.τ.λ.). Είμαι παντρεμένη και έχω δυο παιδάκια.