Στην αισθητική σώματος αντιμετωπίζουμε το τοπικό πάχος , την κυτταρίτιδα, την παχυσαρκία με σύγχρονα μηχανήματα και θεραπείες με καλλυντικά προϊόντα . Τα καλλυντικά προϊόντα χρησιμοποιούνται σε θεραπείες αδυνατίσματος , σύσφιξης και για βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με στόχο της εξάλειψη της φλούδας πορτοκαλιού που τόσο ενοχλεί όλες μας . Στόχος είναι οι πελάτες μας να βλέπουν άμεσα αποτελέσματα στις προσπάθειές τους , οι οποίες επιτυγχάνονται ιδανικά με την ταυτόχρονη παρακολούθηση από τον διαιτολόγο μας  Νίκο Δήμο . Τα μηχανήματα μας είναι από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά .

Το ultratone είναι ένα μηχάνημα παθητικής  γυμναστικής το οποίο με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας έχει σκοπό το αδυνάτισμα και την σύσφιξη. Η εφαρμογή του σε συγκεκριμένα σημεία βοηθάει στην βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και ταυτόχρονα στην μείωση του όγκου των λιποκυττάρων ώστε να     υπάρχει ομοιόμορφο χάσιμο πόντων στις  “προβληματικές περιοχές ” .     Είναι ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας με ευχάριστο αίσθημα κατά την  εφαρμογή του ξεκούραστο και αποτελεσματικό . Βοηθάει να χάσουμε πόντους χωρίς να χαλαρώνει η επιδερμίδα από την απώλεια των κιλών .

 

Το starvac είναι ένα από τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας , μια συσκευή μασάζ με πρωτοποριακή κεφαλή αναρρόφησης τεσσάρων κυλίνδρων . Οι δυο εσωτερικοί κύλινδροι πραγματοποιούν κυκλικό μασάζ αναπαριστώντας την τεχνική ψηλάφησης και ρολαρίσματος ενώ οι δυο εξωτερικοί κύλινδροι επιτρέπουν την κεφαλή να κυλάει με ευκολία κατά μήκος της επιφάνειας του δέρματος . Με την χρησιμοποίηση των βεντούζων αναρρόφησης που διαθέτει η συσκευή starvac πραγματοποιεί και στατική ή κινητή δερματοπάθεια .

Αυτή η  πρωτοποριακή κεφαλή αναρρόφησης διασφαλίζει στη συσκευή τη λήψη μικρότερου ποσοστού αέρα κατά την διάρκεια της χρήσης , χωρίς να επηρεάζεται η αναρροφητική ισχύς .

Το  starvac μειώνει :

1) τα αποθέματα λίπους και κυτταρίτιδας επαναγγειώνοντας τα λιπώδη κύτταρα

2) τα κυκλοφορικά προβλήματα δραστηριοποιώντας το μεταβολισμό μέσω της σημαντικής υπεραιμίας

3) την  ” φλούδα πορτοκαλιού ”  και την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα γίνεται αποκατάσταση της στιλπνότητας και ελαστικότητας του δέρματος

4) μειώνει τις ρυτίδες

5) την δυσκαμψία μετά την άσκηση και ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα και τους μυς.