Σε έναν όμορφο χώρο με σύγχρονα μηχανήματα πραγματοποιείται η αισθητική προσώπου με θεραπείες για όλους του τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες . Οι περιποιήσεις και οι θεραπείες γίνονται με επαγγελματικά προϊόντα με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση όλων των δερματικών προβλημάτων αφυδάτωσης , χαλάρωσης , ακμής, φωτογήρανσης .

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται δραστικά με ριζική αποτρίχωση με βελόνα. Μια συσκευή αποτρίχωσης με βελόνα στην οποία έχει ενσωματωθεί η θεωρία της πρακτικά ανώδυνης αποτρίχωσης με κύριο χαρακτηριστικό τις εξαιρετικά βραχείες εκφορτίσεις του ρεύματος που ελέγχονται από μικροϋπολογιστή για τη δραστική μείωση του πόνου .

Η σπάτουλα είναι μια επαναστατική συσκευή υπερήχων για την αναζωογόνηση και την ανανέωση του προσώπου με ειδική κεφαλή που χρησιμοποιείται με δυο τρόπους . Κατά τη μια γωνία κλίσης η κεφαλή απομακρύνει με τη μορφή απολέπισης όλες τις εκκρίσεις , τη σκόνη , τα νεκρά κύτταρα , ενώ όταν αλλάζει η γωνία κλίσης χάρη στην τοπική αύξηση της θερμοκρασίας που δημιουργείται , διευκολύνεται η διείσδυση των κατάλληλων ουσιών στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας .