Για να γίνει κανείς σπουδαίος αθλητής και να ξεχωρίζει δεν αρκεί μόνο το ταλέντο. Από πίσω κρύβονται τόνοι ιδρώτα στους αθλητικούς χώρους, στεναχώριες, στερήσεις,τραυματισμούς,γονείς που στηρίζουν στα δύσκολα, έναν ικανό κόουτς αλλά και άλλες ειδικότητες όπως γιατροί, φυσικοθεραπευτές καθώς και ένας διαιτολόγος – διατροφολόγος.

Εγώ θα μιλήσω από την πλευρά μου λοιπόν θέλοντας να πω ότι είναι μεγάλη ικανοποίηση, να μην με αντιμετωπίζουν απλά σαν αδυνατιστή, αλλά σαν κάποιον που μπορεί να συμβάλει στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης. Μπορεί βέβαια η αλληλεπίδραση με τους αθλητές να έχει 10 έννοιες και 1 χαρά, αλλά όταν έρθει αυτή η χαρά πραγματικά είναι απερίγραπτη. Και είναι μεγαλύτερη χαρά γιατί έχεις μοιραστεί με τον αθλητή τις ανησυχίες, τα άγχη, τα αποτελέσματα που δεν ήρθαν και την γνωριμία με καταπληκτικούς χαρακτήρες.

Μέσα από αυτό το άρθρο θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις επιτυχίες των παιδιών που έχουμε την τιμή να συνεργάζονται μαζί μας.

Μαρίνα Ποργιοπούλου
1η στα 2000 μέτρα με1 φυσικά εμπόδια στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα στο Σχηματάρι με πανελλήνιο σχολικό ρεκόρ

.

.

.

.

Δελή Κατερίνα

 1η θκαυτατζογλιο 2έση στα 800μ. και 3η στα 1500μ 

2οι Ηράκλειοι Δρόμοι Αντοχής ημιαντοχής

.

.

.

.

.

.

.

Γεννίκης Μιχάλης

Χρυσό μετάλλιο στΓεννικης-Μιχάλης_nην δισκοβολία εφήβων στο Πανελλήνιο Χειμερινό κύπελλο ρίψεων, 

Χρυσό μετάλλιο στην δισκοβολία εφήβων στους αγώνες ρίψεων «Χάρης Χατζηαδαμίδης» που πραγματοποιήθηκαν στο Κιλκίς το Σάββατο 14/4

.

.

.

Χαριστού Παπανικολάου Βασιλική

5η στο επί κοντώ στο πDSC_8396πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα στο Σχηματάρι

 

Άφησε ένα μήνυμα